Vaše názory

Pridať komentár
Lucia F. Môžete mi prosím vysvetliť, aký je rozdiel medzi amasaké a ryžovou kašou? Stále mi to nie je moc jasné.. 21.4.2015 14:29
Pekarensana.sk (Podpora) Dobrý deň pani Lucia,
Amasaké je tradičný, veľmi lahodný , sladký japonský pokrm . Predstavte si jemne pomletú kašičku z akejkoľvek obilniny ( ryža , pšeno , ovos ) , ktorá prešla procesom fermentácie , a v dôsledku toho je prirodzene sladkastá. Neobsahuje cukor , umelé prísady ani konzervačné látky .
21.4.2015 14:51
Odpovedať
Monika Zdravím,
len sa chcem spýtať čím to je že ak sa pečie chlieb vo vašej pekárni aj vrch chleba je tak primerane upečení??? Lebo v iných napr. ete je ten vrch teda o poznanie svetlejší.teda aspoň podľa obraázkov - žeby tie sklenene príkrivočky urobili až toľko ?
vdaka za info
17.4.2015 18:12
Pekarensana.sk (Podpora) Dobrý deň pani Monika,
pri používaní sklenených sklíčok sa lepšie udrži teplo zo zadržanej pary, tým je povrch chleba jemnejší, sklíčka nedovolia vysychať povrch chleba a aj čas pečenia sa skráti.
21.4.2015 11:47
Odpovedať
Petra Gazdíková Dobrý deň,
môžem si vyrábať tempeh aj v pekárni Basic, keď si prikúpim sadu na jeho výrobu?
16.4.2015 17:51
Pekarensana.sk (Podpora) Dobrý deň pani Gazdíková,
ďakujeme za Vašu otázku. Túto možnosť samozrejme máte, zvážte ale predsa len obstaranie pekárne Exclusive. Okrem sady na tempeh k nej dostanete aj bagetovač, multiteplomer a naviac je celá z odolnejšieho nerezu.
Tím Sana
17.4.2015 13:15
Odpovedať
Václav V. Zdravím, uvažujem o kúpe modelu Basic a zaujímalo by ma, či mi v chlebe po dopečení nezostanú diery po hnetačoch. Úplne to neznášam :) 13.4.2015 15:40
Pekarensana.sk Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a úplne Vám rozumieme. Diery po hnetači poškodia až 4 krajce a celý bochník potom nevyzerá pekne. Všetky pekárne Sana majú funkciu rýchleho hnetenia, takže stačí počkať 2-3 minúty a potom hnetače vybrať ešte pred pečením.
Tím Sana
13.4.2015 18:36
Václav V. Vďaka za odpoveď, ale nechápem, prečo pekáreň nemá sklopné hnetače. Zdá sa mi nepraktické siahať do cesta. 14.4.2015 10:58
Pekarensana.sk (Podpora) So sklopnými hnetačmi síce nemusíte siahať do cesta, ale horšie sa čistia a vytvárajú priehlbiny na spodku chleba. Záleží na Vás, čomu dáte prednosť - my radšej raz siahneme do cesta a hnetače opláchneme, než aby sme potom strávili dlhú dobu ich čistením.
Tím Sana
14.4.2015 16:07
Odpovedať
Zuzana Jančeková Dobrý deň,
išla by v domácej pekárni pripraviť ryža podobne ako v ryžovare? Ďakujem za odpoveď.
7.4.2015 14:08
Pekarensana.sk Dobrý deň pani Jančeková,
ďakujeme za Vašu otázku. V návode sa varenie ryže nespomína. Aj pri pečení bezlepkového chleba, ktorý obsahuje varenú ryžu, sa ryža pripravuje zvlášť a nie v pekárničke.

Tím Sana
7.4.2015 14:35
Odpovedať
Celkem 26 záznamů