Vaše názory

Pridať komentár
Miriam Šebová Dobrý deň, objednala som si od vás nerezovú nádobu do pekárne. Včera mi prišla a hneď som ju vyskúšala. Chlebík sa z nej nedal po upečení vybrať, celý sa vlastne zničil. pečiem kváskový chlieb, celozrný. Prosím, napíšte mi postup, ako sa pečie v takejto nádobe. Je to tá istá nádoba, ktorú dodávate aj do SANA pekárni, alebo tá čo som si kúpila osobitne, je iná??? Pokiaľ mi neodpíšete (už som tu raz písala do diskusie a nedostala som odpoveď), budem nádobu reklamovať - mám dojem, že v takomto stave nemôže byť určená do pekárni. Po vypracovaní cesta a nakysnutí, by som asi musela cesto vybrať, nádobu umyť a vymastiť. Čím sa úplne stráca význam pekárni. ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Šebová
23.3.2016 11:44
Jozef Po upeceni treba nechat chlieb asi 3 hodiny vychladnut cim malicko zmensi svoj objem.Ja este pouzivam tenku drevenu spachtlu ktorou oddelim chlieb od boku nadoby tam kde treba.Potom uz ide vyklopit na tanier.Chlieb je dobre nechat este 24 hodin vyzriet pri izbovej teplote cim sa este viac znizi mnozstvo kyseliny fytovej(zvysi sa vyuzitelnost mineralov) i lepku.Ja pouzivam dvojfazove kvasenie s kvaskom.Najprv 5 hodin pri teplote 27 C a potom dalsich 5 hodin pri teplote 37 C.Takto sa maximalne eliminuju fytaty aj lepok.
Pouzivam pekaren Sana Standard uz vyse 1 a pol roka.Peciem chlieb( 2x tyzdenne) i maso pri nizkych teplotach.
27.11.2016 13:55
PeRa Dobrý deň p.Jozef, pred pár dňami som si zakúpil
SANA-pekárničku. Priznám sa, že je obrovský problém zorientovať sa vo všetkých tých
web-ových informáciách...
Až keď sa človek odrazu ocitne pred samotným vyrobným aktom, tak odrazu zistí hromadu nejasností. Zaujal ma Váš "konkrétny manuál" v nastaveniach podľa Vašich skúseností...
Budete prosím ochotný
e-mailovou formou odozdať ďalej aj ďalšie Vaše nadobudnuté osobné skúsenosti s kváskovým procesom???

PeRa
23.1.2018 15:59
Odpovedať
Maria Dobrý deň, úspešne pečiem kvaskový chlieb v kamennej peci u nas na chalupe. Kvások si pripravujem sama. Keďže v zimných mesiacoch je dosť problém s okolitou teplotou na prípravu kvasku a aj na kvasenie chleba planujem zakúpiť Vašu pekárničku, ktorá ako jediná na trhu ponúka prípravu kvásku a pečenie kváskového chleba. (mam od Vas zakupený už aj mlynček s vločkovačom FidiFloc Medium a som spokojna). Moja otázka znie: obsahuje vaša pekárnička program na prípravu kvásku alebo je potrebné tento program vytvoriť a uložiť do pamäte?(pozerala som navody pre pečenie chleba nikde som nenašla postup). Za odpoveď ďakujem a prajem veľa úspechov pri šírení zdravých potravín a ich prípravy medzi zákazníkmi. 23.2.2016 20:00
Odpovedať
Lucia Dobry den
Dostala som pekarnicku od manzela nakolko je to uz moja druha pekaren tak s Vasou sa zoznamujem lebo ma uplne ine programy ;-) no ale otazka sa tyka kvasku robila som pekne bolo vidiet ako robia sa v nom.bublinky ale v posledny den teda na treti mi vytieklo z flase a potom kleslo a uz neboli bubliny prostr nic sa uz nedialo....kde je problem?? Aj som ho krmila podla brozurky...dakujem
29.1.2016 20:49
Odpovedať
Jana D. Dobrý deň,
známa priviezla na chalupu hrozne zaujímavý dvojfarebný chlieb z dvoch druhov múk. Polovica bola svetlá a druhá tmavá, celozrnná. Ako sa takého efektu v pekárni docieli? Ja mám rada celozrnný chlieb a manžel biely, takže by nám dvojfarebný chlieb ušetril veľa dohadovania
8.7.2015 22:12
Pekarensana.sk (Podpora) Dobrý deň Jana,
vďaka za vašu otázku. Príprava dvojfarebného chleba je jednoduchšia, ako sa zdá. Stačí, keď do polovice nádoby na pečenie vložíte prepážku a múku rozmiešate oddelene. Potom prepážku vytiahnete a o zvyšok sa postará kysnutie. Vnútro chleba ale nikdy nebude ako podľa pravítka, takže nie vždy budete mať s manželom rovnaké krajce.
Tím Sana
9.7.2015 09:18
Odpovedať
Marek Dobrý deň, dá sa v pekárni pripraviť hovädzie mäso? 30.6.2015 12:45
Pekarensana.sk (Podpora) Dobrý deň Marek,
ďakujeme za otázku. Hovädzie mäso si v pekárni pripraviť môžete, na rozdiel od svetlého mäsa ho ale vopred sprudka opečte na panvici, aby sa "zatiahlo". Počítajte tiež s dlhšou dobou prípravy.
Tím Sana
30.6.2015 13:37
Odpovedať
Celkem 26 záznamů