Vaše názory

Pridať komentár
Dušan Pekáreň Sana Smart Bread Maker Exclusive - ponúkate ako nerezovú a BAGETOVAč je Teflónový - myslím si, že za tú cenu by mohpl byť tiež NEREZOVÝ. Alebo ho z predaja vyraďte - alebo Vám ho mám poslať naspät ? 12.2.2018 01:22
Odpovedať
lk chcela by som upozorniť, že je potrebné veľmi si rozmyslieť, či sa prihlásite do kváskovej mapy. Kvások už nerobím, snažila som sa aj cez túto stránku odhlásiť sa z kváskovej mapy, ale márne. a žiadosti pribúda....
naozaj neviem, ako sa vymazať, takto dochádza k zavádzaniu ľudí. Škoda. Liba z BB
9.10.2017 16:29
Odpovedať
Marina Dobrý deň,
prosím Vás, chcela by som sa spýtať, či aj bagetovač je z nerezu (na obrázku vyzerá ako teflónový).

Ďakujem.
16.2.2017 14:17
Odpovedať
Fanusik Kde zozeniem tempeh starter? 4.12.2016 19:24
Odpovedať
Miriam Šebová Dobrý deň, objednala som si od vás nerezovú nádobu do pekárne. Včera mi prišla a hneď som ju vyskúšala. Chlebík sa z nej nedal po upečení vybrať, celý sa vlastne zničil. pečiem kváskový chlieb, celozrný. Prosím, napíšte mi postup, ako sa pečie v takejto nádobe. Je to tá istá nádoba, ktorú dodávate aj do SANA pekárni, alebo tá čo som si kúpila osobitne, je iná??? Pokiaľ mi neodpíšete (už som tu raz písala do diskusie a nedostala som odpoveď), budem nádobu reklamovať - mám dojem, že v takomto stave nemôže byť určená do pekárni. Po vypracovaní cesta a nakysnutí, by som asi musela cesto vybrať, nádobu umyť a vymastiť. Čím sa úplne stráca význam pekárni. ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Šebová
23.3.2016 11:44
Jozef Po upeceni treba nechat chlieb asi 3 hodiny vychladnut cim malicko zmensi svoj objem.Ja este pouzivam tenku drevenu spachtlu ktorou oddelim chlieb od boku nadoby tam kde treba.Potom uz ide vyklopit na tanier.Chlieb je dobre nechat este 24 hodin vyzriet pri izbovej teplote cim sa este viac znizi mnozstvo kyseliny fytovej(zvysi sa vyuzitelnost mineralov) i lepku.Ja pouzivam dvojfazove kvasenie s kvaskom.Najprv 5 hodin pri teplote 27 C a potom dalsich 5 hodin pri teplote 37 C.Takto sa maximalne eliminuju fytaty aj lepok.
Pouzivam pekaren Sana Standard uz vyse 1 a pol roka.Peciem chlieb( 2x tyzdenne) i maso pri nizkych teplotach.
27.11.2016 13:55
PeRa Dobrý deň p.Jozef, pred pár dňami som si zakúpil
SANA-pekárničku. Priznám sa, že je obrovský problém zorientovať sa vo všetkých tých
web-ových informáciách...
Až keď sa človek odrazu ocitne pred samotným vyrobným aktom, tak odrazu zistí hromadu nejasností. Zaujal ma Váš "konkrétny manuál" v nastaveniach podľa Vašich skúseností...
Budete prosím ochotný
e-mailovou formou odozdať ďalej aj ďalšie Vaše nadobudnuté osobné skúsenosti s kváskovým procesom???

PeRa
23.1.2018 15:59
Odpovedať
Celkem 25 záznamů
<<Predchádzajúci1235Další>>