Vaše názory

Pridať komentár
lk chcela by som upozorniť, že je potrebné veľmi si rozmyslieť, či sa prihlásite do kváskovej mapy. Kvások už nerobím, snažila som sa aj cez túto stránku odhlásiť sa z kváskovej mapy, ale márne. a žiadosti pribúda....
naozaj neviem, ako sa vymazať, takto dochádza k zavádzaniu ľudí. Škoda. Liba z BB
9.10.2017 16:29
Odpovedať
Marina Dobrý deň,
prosím Vás, chcela by som sa spýtať, či aj bagetovač je z nerezu (na obrázku vyzerá ako teflónový).

Ďakujem.
16.2.2017 14:17
Odpovedať
Fanusik Kde zozeniem tempeh starter? 4.12.2016 19:24
Odpovedať
Miriam Šebová Dobrý deň, objednala som si od vás nerezovú nádobu do pekárne. Včera mi prišla a hneď som ju vyskúšala. Chlebík sa z nej nedal po upečení vybrať, celý sa vlastne zničil. pečiem kváskový chlieb, celozrný. Prosím, napíšte mi postup, ako sa pečie v takejto nádobe. Je to tá istá nádoba, ktorú dodávate aj do SANA pekárni, alebo tá čo som si kúpila osobitne, je iná??? Pokiaľ mi neodpíšete (už som tu raz písala do diskusie a nedostala som odpoveď), budem nádobu reklamovať - mám dojem, že v takomto stave nemôže byť určená do pekárni. Po vypracovaní cesta a nakysnutí, by som asi musela cesto vybrať, nádobu umyť a vymastiť. Čím sa úplne stráca význam pekárni. ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Šebová
23.3.2016 11:44
Jozef Po upeceni treba nechat chlieb asi 3 hodiny vychladnut cim malicko zmensi svoj objem.Ja este pouzivam tenku drevenu spachtlu ktorou oddelim chlieb od boku nadoby tam kde treba.Potom uz ide vyklopit na tanier.Chlieb je dobre nechat este 24 hodin vyzriet pri izbovej teplote cim sa este viac znizi mnozstvo kyseliny fytovej(zvysi sa vyuzitelnost mineralov) i lepku.Ja pouzivam dvojfazove kvasenie s kvaskom.Najprv 5 hodin pri teplote 27 C a potom dalsich 5 hodin pri teplote 37 C.Takto sa maximalne eliminuju fytaty aj lepok.
Pouzivam pekaren Sana Standard uz vyse 1 a pol roka.Peciem chlieb( 2x tyzdenne) i maso pri nizkych teplotach.
27.11.2016 13:55
Odpovedať
Maria Dobrý deň, úspešne pečiem kvaskový chlieb v kamennej peci u nas na chalupe. Kvások si pripravujem sama. Keďže v zimných mesiacoch je dosť problém s okolitou teplotou na prípravu kvasku a aj na kvasenie chleba planujem zakúpiť Vašu pekárničku, ktorá ako jediná na trhu ponúka prípravu kvásku a pečenie kváskového chleba. (mam od Vas zakupený už aj mlynček s vločkovačom FidiFloc Medium a som spokojna). Moja otázka znie: obsahuje vaša pekárnička program na prípravu kvásku alebo je potrebné tento program vytvoriť a uložiť do pamäte?(pozerala som navody pre pečenie chleba nikde som nenašla postup). Za odpoveď ďakujem a prajem veľa úspechov pri šírení zdravých potravín a ich prípravy medzi zákazníkmi. 23.2.2016 20:00
Odpovedať
Celkem 24 záznamů
<<Predchádzajúci1235Další>>